Hirdetés

Tanulj te is robotokat programozni a HelloWorld táborban!

|

Érdekel a programozás és a robotika, de nem tudod hogy kezdhetnél hozzá? Íme a remek lehetőség, hogy szakemberek segítségével, jó társaságban sajátítsd el a robotok programozásának alapjait.

Hirdetés

A robotika a mérnöki tudományok egyik legizgalmasabb ágazata. A szakemberek már évtizedek óta igyekeznek minél összetettebb és kifinomultabb robotokat tervezni, viszont az utóbbi években egészen látványos és elképesztő eredményeket sikerült elérni ezen a területen. Nem csoda, hogy egyre több embert érdekel komolyabban a terület, a HelloWorld mozgalom révén pedig te is belevághatsz az robotok építéséhez szükség ismeretek elsajátításába.

Az utóbbi években nagyon megnőtt az érdeklődés a programozással foglalkozó táborok és workshopok iránt, ami nem véletlen, hiszen a világ egyre nagyobb része látja be, hogy a programozás sokat segít a készségek fejlődésében arról már nem is beszélve, hogy az algoritmikus gondolkodásmód az élet más területein is hasznosnak bizonyulhat.

A HelloWorld tábor az elmúlt néhány évben nagyon sokat tett azért, hogy a fiatalokat megismertesse ezzel a témával, idén augusztusban pedig újra megnyitja kapuit, hogy a már ismerős leckék mellett új, izgalmas technológiákkal ismertesse meg a tudásra szomjazó látogatókat.

A pontos részleteket megtudhatjátok a PC World cikkéből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)