Hirdetés

Tanulj videósoktól vagy készíts társasjátékot a HelloWorld táboraiban!

|

Ha érdekel a youtuberkedés, vagy szívesen alkotnál saját társast, ajánlunk néhány izgalmas nyári programot számodra!

Hirdetés

Évek óta nagy sikerrel és egyre nagyobb érdeklődés mellett zajlanak a HelloWorld táborok. A Minecraft tábor pillanatok alatt betelt, de aki siet, valamelyik másikban még részt vehet.

Hirdetés

Az Űrtábor és a Unity játékfejlesztő tábor mellett lesz egy videós tábor is Budapesten, melyben a 10-14 éves résztvevők 5 napon át tanulhatnak a média működéséről, csatornák, újságok, filmek felépítéséről, a tudatos médiafogyasztásról szakemberek és youtuberek segítségével. Előadást tart majd DoggyAndi, IceBlueBird, Walrusz és zsDav is, megosztják személyes tapasztalataikat. További részleteket itt találtok, jelentkezni is ezen az oldalon lehet.

A társasjátékok iránt érdeklődő, 12-16 év közti fiatalokat Balatonlellén várja július 7-12. között a társasjáték-tervező tábor. A HelloWorld Kruppa Gergely, a Shadow Tactics társas egyik tervezője segítségével összeállított egy olyan tananyagot, amivel a tábor résztvevői a végére csoportban dolgozva elkészíthetik prototípusukat, elsajátíthatják a 3D-tervezés és -nyomtatás alapjait. Ennek részletei ezen az oldalon találhatók.

Ha esetleg ti nem tudtok részt venni ezekben, szóljatok ismerőseiteknek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)