Hirdetés

Hellpoint - a tinyBuild is Souls-szerű játékot csinál?

|

A PAX Easten bemutatott játékban csak fegyverrel élhetjük túl egy kvantum-kataklizma következményeit.

Hirdetés

A tinyBuild kiadó és a Cradle Games csapat az idei PAX Eastre időzítette a Hellpoint bejelentését, amely egy sci-fi témájú akció-RPG lesz. 

Hirdetés

A Hellpointban az Irid Novón kutakodva kell kiderítenünk, hogy milyen események vezetek egy okkult kvantumkatasztrófához. Miközben összeesküvéseket, furcsa kísérleteket és misztikus rituálékat fedezünk fel, démonokkal, szörnyekkel és más ocsmányságokkal kell megküzdenünk, ráadásul a játék dinamikus eseményekkel teszi még élvezetesebbé az élményt. A túlélés érdekében fegyvereket és skilleket kell craftolnunk, taktikáznunk kell harc közben, rítusokat hajthatunk végre a siker érdekében. Lesz kooperatív és kompetitív többjátékos mód és New Game Plus is. Íme egy kis ízelítő belőle, egyelőre kis költségvetésű soulslike-nak tűnik:

A Hellpoint megjelenése valamikor 2019-ben várható PC-re, Macre, Linuxra, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)