Hirdetés

Kiderült a sci-fi soulslike Hellpoint megjelenési dátuma

|

A tavaly tavasszal bejelentett játékra már csak néhány hónapot kell várnunk.

Hirdetés

Nemsokára elkészül a Cradle Games legújabb játéka, a Dark Souls és a Dead Space stílusaira emlékeztető Hellpoint. A projekt fejlesztését 2017-ben kezdték, a sikeres Kickstarter-kampányt követően pedig a tavalyi PAX Easten kaptunk belőle először ízelítőt.

Hirdetés

A sötét hangulatú, akciódús sci-fiben egyéni, valamint osztott képernyős és online kooperatív játékra is lesz lehetőségünk, hogy felfedezzük az Irid Novo űrállomás rejtélyeit. A játék idén április 16-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, a kiadó tinyBuild pedig egy hangulatos trailert is csatolt a dátum bejelentéséhez. Nézzétek meg alább.

Nektek hogy tetszik az eddig látottak alapján a Hellpoint?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)