Hirdetés

Hellraid - többször végigjátszható lesz

|

Újabb érdekes infók érkeztek a Techland újabb horrorkalandjáról, a Hellraidről.

Hirdetés

Azt már a Hellraid előzetesünkben leírtuk, amit a Techland fantasy RPG-jéről tudni érdemes, de azóta a stúdió újabb részleteket árult el.

A Dead Island fegyver modból kinőtt játék olyan retró csodákból merít ihletet, mint amilyen a Diablo, a Hexen, vagy a Heretic volt és kiegészíti az élményt egy akkoriban még elérhetetlennek számító kooperatív élménnyel. A Hellraid producere, Marcin Kruczkiewicz egy interjúban azt is elmondta, hogy a játékban lesz egy Kalandmester (Game Master) rendszer.

Persze itt nem egy valós személyről van szó, aki irányítja a játékot, hanem egy kifinomult rendszerről, ami randomizálja az egyes pályákon elhelyezett tárgyakat és ellenségeket, hogy minden végigjátszás, vagy az adott pálya újrajátszása más és más legyen. 

"Úgy gondoljuk, hogy ez lényegében egy végtelen számú végigjátszást eredményez majd, mert a Kalandmester mindig más ellenségeket, kincseket és tárgyakat helyez el a pályán, sőt, még véletlenszerű kompetitív kihívásokat is, amik másokkal játszunk. Szeretnénk, ha egyes pályák újrajátszásánál még a küldetési pontok is máshol lennének, de még elég korai stádiumban van a fejlesztés, ezért nem tudjuk, hogy ez belekerül-e majd a végső játékba" - mondta Kruczkiewicz.

Alig várjuk, hogy a Techland többet mutasson a Hellraidből, de az eddig elmondott információk alapján is elég biztató a helyzet. A 30 év feletti közönségnek itt a lehetőség, hogy egy kicsit visszabújjon a szandálzoknis időszakba, mindenki más pedig belekóstolhat majd egy kis igazi retró élménybe.

Mit gondoltok, várós a Hellraid? Vagy inkább a másik Techland-projekt, a Dying Light tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)