Hirdetés

Hellraid - így néz ki PC-n és az új konzolokon

|

A Techland belsőnézetes hack 'n slash címe a tervek szerint jövőre érkezik. Várakozás közben nézzük meg, hogyan fest az új motorral.

Hirdetés

A Hellraid, a Dead Island készítőinek új játéka jó darabig nem hallatott magáról, míg a gamescomon újra bejelentették a belsőnézetes szerepjátékot. Most már csak jelenlegi generációs gépekre jön, de jó okkal.

A fejlesztők a Chrome Engine 5-ről átálltak a Chrome Engine 6-ra, aminek köszönhetően a játék sokkal jobban néz ki, mint ahogy azt a régi trailerekben láttuk. Kaptunk is egy új bemutatót, amiben a Hellraid felvezetőjét láthatjuk fejlesztői kommentárral. A röpke 20 perces játékmenet anyagból tisztán látszik, hogy miért is nem fog megjelenni a játék PS3-ra és Xbox 360-ra. Továbbra sem örülünk, de megértjük.

A Hellraid megjelenés PC-re, PS4-re és Xbox One-ra 2015-ben esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)