Hirdetés

Hellraid megjelenés - határozatlan időre elhalasztva

|

A Techland bejelentette, hogy a Hellraid megjelenését határozatlan időre elhalasztják és "visszaküldik a játékot a tervezőasztalra".

Hirdetés

Ez a hír nem különösebben váratlan. Először is már megszoktuk, hogy szinte minden csúszik, másodszor pedig olyan rég nem hallottunk a Hellraidről, hogy kicsit furcsa is lett volna, ha minden rendben menne a fejlesztésével.

A Dead Island sorozat és a Dying Light fejlesztői a hivatalos oldalon jelentették be, hogy a Hellraid megjelenést határozatlan időre elhalasztják. A közlemény szerint a csapat nem volt megelégedve a projekt haladásával és a termék jelenlegi minőségével, ezért visszaküldik a játékot a tervezőasztalra, és újjáépítik. A Hellraid tehát még jó ideig nem kerül kiadásra, a Techland lényegében újra parkolópályára állította a játékot, ráadásul ezt már már nem először teszi.

A fejlesztők elmondták, hogy jelenleg a Dying Lighthoz érkező kiegészítőkre koncentrálnak, ami lényegében érthető, hiszen a játék kiemelkedően sikeres lett és a legutóbbi DLC-t is örömmel fogadták a rajongók.

Ti mit gondoltok? Nektek tetszik a Hellraid? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)