Hirdetés

Hellraid - milyen otthonos barlang, jaj, egy csontváz

|

Az új Hellraid gameplay trailerből kiderül, hogy mire is számíthatunk majd a játéktól és bemutatja az új funkciókat is.

Hirdetés

Nálunk az is csodaszámba megy, hogy a Techland kiad egy olyan játékot, amit nem - feltétlenül - a zombikról szól. Nyilván vannak benne, de hát ott az a sok dizájn a stúdióban, valamit muszáj kezdeni velük.

A Hellraid megjelenés egy akkorát csúszott, hogy Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra végül nem is jön, viszont az útközben elejtett trailerekkel meggyőzött minket róla, hogy azért csak érdemes lesz odafigyelni rá. A most érkezett Hellraid gameplay bemutatja a játék legfontosabb funkcióit. Amellett, hogy rengeteg saját magunk által gyártott fegyverrel hadonászhatunk, testreszabhatjuk a karakterünket, különböző játékmódokban mehetünk előre egyedül vagy a pajtásainkkal, de persze a lényeg a különböző pokoli lények legyilkolása lesz.

A Hellraid megjelenés pontos dátumát még nem tudjuk, de a trailerből az is kiderül, hogy idén ősszel Early Access keretében elvihetjük majd egy próbakörre a Techland legújabb játékát.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)