Hirdetés

Hellraid - bemutatkozik a Torturer

|

A Techland kiadott egy új képet a Hellraidből. A Torturer valószínűleg nem barát.

Hirdetés

A Techland legújabb játékában, a Hellraidben lehetőségünk lesz többen szembeszállni a Pokol teljes seregével. Kíváncsian várjuk a végeredményt, addig is újabb érdekességgel lettünk gazdagabbak.

Ez alkalommal az egyik leendő ellenfelünkről kaptunk képet a stúdiótól. A Torturer nevet viselő szörnyeteg a pokol szörnyszülötteinek egyik kapitánya lesz, akivel a játék során kell majd megküzdenünk a hack ’n’ slash RPG-ben. A láncokkal és méretes szegecsekkel díszített kézfejek ütős melee támadásokat sejtetnek, így érdemes lesz majd távolabb maradni, különösképpen azért, mivel ellenfelünk már életében is messze földön híres szadista volt, aki királyi hóhérként szerzett hírnevet, majd ezt nyilván a pokolban is folytatta.

 

A Hellraid még ebben az évben érkezik majd PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra.

Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)