Hirdetés

Hellraid - 2014-re csúszik

|

A Techland készülő új játéka úgy tűnik, nem készül el időben, így a várható megjelenést jövő évre tolták.

Hirdetés

Ahogy vártuk az év végi játékdömpinget, úgy kezdünk most elszontyolodni. Sorozatban jönnek a késésekről szóló hírek, ezúttal a Techland egyik készülő címe került át jövő évre. A Hellraid amolyan pokolbéli Dead Island lesz, de már csak jövőre tudjuk meg, hogy mik is azok a nem zombi démonok.

A hivatalos indoklás a játék producerétől, Marcin Kruczkiewicztől származik, aki védhető érvekkel támasztotta alá a késleltetést. „Ha a játékunkat még idén megjelentetnék, túl sok kompromisszumot kellene vállalnunk, és a végső termék nem lenne olyan, amilyet a játékosoknak ígértünk, amilyenre számítanak.” Az extra időt a csapat arra használja majd, hogy a tesztelőktől visszaérkezett adatok függvényében változtassanak a Hellraid egyes mechanikáin. Valljuk be, ez azért annyira nem rossz.

Aki nem bírja a hiányt, essen neki a fenti videóval kezdődő interaktív Hellraid sztorinak. A folytatás majd 2014-ben érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)