Hirdetés

Helyes lány nagy puskával

|

Buta közhely, hogy a szebbik nem képviselői nemigen játszanak videójátékokkal. Most egy kanadai lány megmutatja... a fegyverét!

Hirdetés

A 20 éves Izy Cheung Calgaryban, Kanadában lakik, s mint ahogy a bájos lányon látszik is, ázsiai felmenőkkel rendelkezik.

De ez még mind semmi - Izy nem egy hétköznapi lány, hiszen hatalmas rajongója a Resistance 2 nevű FPS-nek, aktív tagja a közösségnek. Olyannyira,hogy ráérő idejében, amikor épp nem Resistence-ezik, akkor puskát épít. Elhatározta ugyanis, hogy elkészíti a játékban látható Marksman puska tökéletes replikáját. Ez egy igen nagy hatósugarú fegyver, amely a Resistance 2-ben mutatkozott be. Izy azért ezt a fegyvert választotta a játékból, mert született Snipernek, azaz mesterlövésznek tartja magát - s bár sokan javasolták, hogy a Fareye nevű puskát készítse el inkább. Izy azonban a Marksmant választotta, mert nagyobb a sebzése, másodlagos lövésként orbokat lő ki, és a hölgy szerint a legkúlabban néz ki az egész játékban. Ő azonnal szerelembe esett a fegyverrel (én pedig Izyvel). A puska kb. 100 óra alatt készült el és Izy szerint a legnehezebb az volt, hogy a játék során minden oldalról és szögből meg tudja nézni, hogy megfelelő legyen a replika - fogta a kameráját, rászögezte a TV-re, elkezdett játszani, Chimérákat ölni, tőlük megszerezte a fegyvert stb... Persze Izy ezzel nem áll meg, szeretné a Resistance 2 teljes arzenálját elkészíteni.

Sok sikert Izy!

A bájos Izy és nagy puskája:

Izy Cheung és a Marksman
Izy Cheung és a Marksman

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)