Hirdetés

Helyszíni tudósítás a PECSÁ-ból

|

Alig ért véget a Budapest Gameshow (értsd: szilveszteri buli), máris itt az Évkezdő Vásár (értsd: egy újabb felejthetetlen buli). Lássuk hát, min hevülhettünk fel a délutáni hűsítő csobbanás előtt. Gamestar helyszíni tudósítás.

Hirdetés

A BGS-nek is megvolt a maga varázsa. Igaz. De mi lehetne összemérhető egy igazi Pecsás bulival, annak minden balkáni romantikájával együtt? Egy olyan Pecsás bulival, ahol találkozhattok velünk, helyes és segítőkész EA-s hostesslányokkal (persze a segítőkészségnek is vannak határai), fantasztikus akciókkal (melyeknek nincs köze a fantasztikus hostesslányokhoz) és kipróbálható játékok tömekelegével, és ha megunnátok (göcc-göcc), egy köpésre van a fantasztikus tömegeket megmozgató bolhapiac. Sör, izé, forralt bor, izé, na, tea az van, meg perec is (és ezt a perecet nem az automata moderátor módosította perecre. Az nem volt.).  Mi kellhet még? 

Hát például egy Gamestar alig egy ezresért, kettő alig kettőért, és ha még ez sem elég, utóbbi esetben a turbékoló Gamestar-párocska mellé egy tetszésetek szerint választott játék. Mondjuk a Mass Effect, ha jól emlékszem a nevére.

Van itt Far Cry 2, Modern Warfare, UT 3, és minden, mi egérkattintgató izomnak ingere, és ha még ez sem lenne elég, van itt nekünk egy Duncan-ünk, aki mint mindig, most is - olybá tűnik -, egy divatáruboltból érkezett frissen, és óránként mondja be selymes baritonján a nyerteseket. Merthogy nyerni is lehet ám sok mindent: a kiállítók (Az Infopatika, a Goodinverst, a Digint Service, a Holdfény Fantasy , a Modding Computer, az AB informatika, valamint a Radium.hu) olyan ajándékokkal kedveskednek a szerencséseknek, mint WOW és Gears of War figurák, manga képregények, usb kulcsos digitális tv-vevő, egerek, perifériák, pendrive, egy hűdehajde laptop és még sorolhatnám. Emellett persze vannak akcióik is dögivel.  

Egy kis sarokba húzódva írom ezt a cikket, lévén a Band Hero és a standunk előtt összezsúfolódott tömegtől alig férek el (pedig nem vagyok egy Bud Spencer). Miután némi cintányér-repkedés és dobújrakalibrálás után Sophiaso, Duncan, Mayer és jómagam is bemutathattuk szédítő Hero-tehetségünket (mely utóbbi bemutatót némi kuncogás kísért a hátsó sorokból, melynek egyedüli lehetséges okaként csak azt tudom feltételezni, hogy a nem megfelelő hosszúságúra állított gitártartó-szíj miatt végrehajtott furcsa hangszertartási technikám ment a rovására fantasztikus gitárjátékomnak), egy lelkes Band Hero játékos olyannyira belejött az éneklésbe, hangja oly magasságokba emelkedett, hogy Placido Domingo - ha hallaná -, nyüszítve rohanna nézelődni (azaz vásárolni. vagy csak levegőzni.) a bolhapiacra.  A lehengerlő előadás akkora sikert aratott, hogy még Mazur és Malachit is abbahagyták a sűrű szóváltásokkal tarkított FIFA 10 meccset, hogy fültanúi lehessenek a csodának, sőt, Mazur még egy közös fotót is bevállalt a rivális csapat színeiben induló tehetséggel.

A sikeren felbuzdulva még egy gyönyörű hostesslány is beállt a frissen alakult, világhírre érdemesült bandába. Vétek lenne kihagyni (mármint az évkezdő vásárt). Ha a közelben vagytok, siessetek. Még ideérhettek a végére. 

 

További fantasztikus, tényfeltáró erejű, valamint meglepő és mulatságos (élet)képek a galériában.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)