Hirdetés

Helyzetjelentést kaptunk a Dragon Age 4-ről

|

A BioWare producere igyekezett megnyugtatni a Dragon Age rajongókat, a koronavírus ellenére azért halad a projekt.

Hirdetés

Utoljára tavaly decemberben hallatott magáról a Dragon Age 4, akkor is csak két trükkös képpel játszadoztak a fejlesztők a játékosok idegeivel, az viszont már akkor is biztosra vehető volt, hogy nagyon sokat kell várnunk a franchise következő részének megjelenésére. Mivel hosszú hónapokig csend volt a projekt körül, ezért a BioWare vezető producere, Mark Darrah igyekezett helyzetjelentést adni Twitteren a Dragon Age 4 állapotával kapcsolatban.

Hirdetés

Darrah négy rövid pontban fogalmazta meg a legfontosabb tudnivalókat: dolgoznak az új Dragon Age részen, otthonról tevékenykednek, utóbbi megnehezíti a dolgot, de haladnak a munkálatokkal. 

Noha ezzel Darrah nem árult el semmit a Dragon Age 4 történetéről vagy a karaktereiről, azonban az mindenképpen megnyugtató, hogy a BioWare aktívan fejleszti a következő fejezetet.

Remélhetőleg a negyedik rész nem fog sem a Mass Effect Andromeda, sem az Anthem sorsára jutni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)