Hirdetés

Helyzetjelentést kaptunk a The Witcher 3 új generációs változatáról

|

A fejlesztőváltás következményeiről mesélt a CD Projekt egyik vezetője.

Hirdetés

Sokáig abban a hitben ringatott minket a CD Projekt Red, hogy még idén megérkezik a 2015-ös The Witcher 3: Wild Hunt kipofozott, modern konzolokra szánt változata, de nem olyan régen kiderült, hogy késik a megjelenés, ráadásul új csapathoz került a projekt.

Egy ilyen hír hallatán joggal merülhet fel a rajongókban, hogy az új verzió az úgynevezett development hellben (fejlesztői pokol) szenved, ami a gyakorlatban általában azt jelenti, hogy lassan halad a munka, gyakran változtatnak a fejlesztők a dolgokon, és így a megjelenést is csak tologatják ide-oda. Ez értelemszerűen nagyon kellemetlen szituáció, de szerencsére a The Witcher 3 kapcsán más lehet a helyzet.

Hirdetés

A CD Projekt egyik alelnöke, Michał Nowakowski egy befektetőkkel folytatott csevej során kitért az új generációs változat állapotára is, és igyekezett tisztázni a helyzetet. Állítása szerint az interneten már olyan címmel is születtek cikkek, miszerint határozatlan ideig elhalasztották az új változatot, és ez alapján úgy tűnhet, hogy valamiféle fejlesztői pokolba került a játék.

"Szeretném tisztázni, hogy nem ez az igazság. Sokan céloztak arra, hogy jövő júniusban fogunk elindulni, vagy valami ilyesmi. Egyáltalán nem ez a helyzet."

- tette helyre a dolgokat Nowakowski.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az alelnök szerint senki sem állított olyat, hogy rengeteg időt késik a projekt, pusztán arról volt szó, hogy azt házon belül fogják befejezni, és kiértékelik az idejüket, amihez némi tanulmányozás szükséges. Szerencsére úgy tűnik, hogy nincs is már sok munka hátra, mivel a CD Projekt vezérigazgatója, Adam Kiciński egy kérdésre adott válaszából kiderült, hogy nem kell sok ember a befejezéshez. Egy becslés szerint nagyjából 15 fejlesztő dolgozik az ügyön, akik kapnak némi külső segítséget. A CEO azt is tisztázta, hogy a The Witcher 3 új változatának átvétele nem hátráltatja a stúdió következő játékának készítését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)