Hirdetés

Henry Cavill is benne van a Total War: Warhammer II legújabb DLC-jében

|

A Creative Assembly sráca szépen csendben becsempészték mindenki kedvenc geek színészét a játékba.

Hirdetés

Még áprilisban történt, hogy Henry Cavill tudatta a világgal, hogy Warhammer figurák festésével tölti a karantén miatt felgyülemlett szabadidejét. Korábban egyébként azt is említette, hogy imád a Total War: Warhammer II-vel lazulni, ez pedig a fejlesztők fülét sem kerülte el. A Creative Assembly kapva kapott az alkalmon, és beépítették Cavillt a játékba.

Hirdetés

A stúdió holnap este fogja megjelentetni a játék legújabb DLC-jét, a The Warden and the Paunchot, ami a High Elfek és a Greenskinek közti háború egy újabb fejezetét meséli el. A lenti kép tanúsága szerint játékban lesz egy karakter Cavill, Loremaster of Hoeth névvel, akinek van egy White Wolf nevezetű képessége, ez pedig +15-ös bónuszt garantál nagyméretű ellenfelekkel szemben.

A fejlesztők nem is nagyon rejtik véka alá a dolgot. A rendező, Richard Aldridge megerősítette, hogy a játékbeli hős a valóéletbeli alapján készült.

"Számomra nincs nagyobb öröm, mint életre kelteni a Warhammer világát, és mint sok rajongó, én is szeretek új karakterrel játszani vagy kifesteni egyet otthon. Amikor megláttam, hogy egy bizonyos Mr. Cavill imádja beindítani a Total War: Warhammert vagy miniket festegetni, akkor felöltött bennem, hogy valami mókás dologgal behúzhatnánk őt is a játékba. Ezt évek óta csináljuk már a fejlesztőinkkel, így például lehet, hogy engem is megtalálhattok. A most érkező Warden and the Paunch kapcsán tökéletesnek éreztük az időzítést Henry beépítésére, és szerintünk ennek nincs jobb formája, minthogy őt tegyük meg Loremaster of Hoeth-nek. Ő így melletted állhat, és néhány különleges képességével segítheti majd a kampányodat."

A Total War: Warhammer II új DLC-je holnap este jelenik meg Steamen, és 8 eurós áron lesz beszerezhető. A DLC-vel együtt egy hatalmas, Total WAAAGH! című frissítés is érkezik, ez utóbbi ingyenes lesz mindenkinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)