Hirdetés

Henry Cavill kutyája is belekerült a The Witcher 3 next-gen frissítésébe

|

Néhányan egy ismerős szőrcsomót találtak a The Witcher 3: Wild Hunt mentésükben, és izgatottan kérdezgették a fejlesztőket arról, hogy a kutyus az-e, akinek hiszik.

Hirdetés

Megérkezett a The Witcher 3 várva várt új generációs csomagja, ami rengeteg csiszolást és némi új tartalmat is hozott az elmúlt évtized egyik legmeghatározóbb szerepjátékába. Most, hogy mindenki ismét elővette kedvencét, egyre több érdekes újdonságot találnak.

Ezek között szerepel egy cuki kis amerikai akita, akivel a játékosok akkor futhatnak össze, hogy a "jó" befejezést érik el az In The Eternal Fire's Shadow című új küldetésben.

Hirdetés

A rajongók körében felmerült a kérdés, hogy a Kal névre keresztelt kutyus Henry Cavill egyező nevű kutyáját tervezte-e reprezentálni, és meg is jött a válasz a CD Projekt RED küldetéstervezőjétől. Philip Weber a következőt nyilatkozta:

"A Supermanről hallott szomorú hírek után jólesik a tudat, hogy kifejezhettük a hálánkat Henry Cavill elkötelezettsége felé, amit a Vajákban mutatott."

A válasz tehát egy határozott igen. Kal egyébként egy külön karakter Henry sztorijaiban: az állat állítólag folyton vele tart a forgatásokra, és hűségesen követi gazdáját minden munkájára. Egy igazi jó fiú.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)