Hirdetés

Folytatást kap a tavalyi év egyik legjobb indie játéka

|

Tavaly ha valamilyen díjat nem a The Witcher 3 zsebelt be, akkor azt a független fejlesztésű Her Story vitte el. Emiatt evidens volt, hogy készülnie kell egy folytatásnak.

Hirdetés

Sam Barlow 2014-ig a Climax Studios berkein belül tevékenykedett játékigazgatóként, többek között neki köszönhetjük a Silent Hill: Origins és Silent Hill: Shattered Memories című játékokat is. Egyszer azonban Barlow úgy döntött, hogy kilép a stúdiótól, és független fejlesztőként folytatja tovább.

Első játéka a Her Story volt, amelyben egy eltűnt ember után kellett nyomoznunk, méghozzá úgy, hogy egy Hannah Smith névre hallgató hölgy videóinterjúiból kellett összepakolgatnunk a részleteket, és végül meglelnünk a többfajta megoldás közül az egyiket. Az interaktív filmet imádta a szakma, számos díjjal szórták meg és több mint 100 ezer példányt talált belőle gazdára, vagyis a játékosok is imádták. 

Sam Barlow a minap bejelentette a Twitterjén, hogy elkészült a Her Story 2 vázlata, állítását pedig egy gondosan olvashatatlanná tett papír képével próbálta alátámasztani: 

Barlow elárulta, hogy a Her Story második részének története nem kapcsolódik majd az elsőhöz, sőt lehetséges, hogy még csak nem is így hívják majd, a videóinterjús megoldás viszont mindenképpen marad. Örülünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)