Hirdetés

Hero: hős kerestetik

|

A frissen megalakult Gamecock kiadó és a Firefly fejlesztő csapata bejelentette új projektjét, ami a Hero elnevezést kapta.

Hirdetés

Az akció-RPG stílusban készülő Hero csak 2009 nyarára fog elkészülni, ám már most igyekeznek kedvet csinálni hozzá az alkotók. A játék honlapja is elindult már, ahol igen érdekes információkra lelhetnek a látogatók. A program az új HD grafikus motorral üzemel majd, ami nagyszerű grafikai körítést tesz lehetővé, így a vizualitás terén nem lesz ok a panaszra. A történet sem lesz hétköznapi, mivel főként a fantasy világokból ismert katakombákban és tömlöcökben kalandozhatunk majd. A közelharc mellett varázslásra is lesz lehetőség, ami mellett még más meglepetéseket is ígérnek a fejlesztők. A PC-s megjelenés mellett next gen konzolon is találkozhatunk majd a játékkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)