Hirdetés

Hero shooter lehet a következő Battlefield, a rajongók már most háborognak

|

Kétségtelen, hogy a franchise eltávolodott a gyökereitől, de a legfrissebb Battlefield pletykák szerint még nagyobb csavarral készülnek a fejlesztők a következő részre.

Hirdetés

A Battlefield 2042 nem aratott osztatlan sikert, és akkor még talán finoman fogalmaztunk (bár ezzel együtt állítólag az EA nem fogja telesírni a párnát a bevételek láttán). A technikai hibáktól hemzsegő epizód ugyan láthatóan pörög és népszerű, de rengeteg kritikusa is akad, akik szerint megbocsáthatatlan, ahogy a kiadó kezelte a játékot. A legfrisebb pletyka még azoknál is kiverheti a biztosítékot, akik eddig feltétel nélkül megbíztak a franchise-ban.

A hír a Battlefield pletykák tekintetében kifejezetten megbízható szivárogtató, Tom Henderson tollából származik, aki azt állítja, a következő epizódot eltolják hero shooter irányba. Ez nem azt jelenti, hogy a specialisták kikerülnének, inkább azt, hogy fel lesznek tápolva.

Hirdetés

Állítása szerint a Battlefield 2042-t is egy ugródeszkának szánták, amivel kicsit összemoshatják a hero shooter és a battle royale műfajokat, csak elszúrták a dolgot. Sok rajongó visszasírja a hőskör Battlefield epizódjait, nem csoda, hogy nemtetszésüknek már a pletyka hallatán is hangot adtak az interneten.

Persze semmit sem erősített még meg az EA, szóval egyelőre tényleg kezeljétek az egészet pletykaként. Az mindenesetre biztos, hogy a Battlefield univerzum atyaúristene a frissen kinevezett Vince Zampella lesz.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az Infinity Ward egykori alapítója, az Apex-szel már bizonyította, hogy nagyon is ért a hero shooter és battle royale műfajok ötvözéséhez, szóval ha tényleg ebbe az irányba akar menni a Battlefield, akkor nála jobb embert keresve sem találhattak volna erre a feladatra. Kérdés persze, hogy ebben a műfajban mekkora szükség van még a Battlefield mutálására, hiszen akad már pár remek, készre csiszolt cím is, és a népszerű széria klasszikus rajongói egészen biztosan nem nézik majd jó szemmel ezt a utat. Persze végül a bevételi számok döntenek majd...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)