Hirdetés

BlizzCon 2017 - sárkányok az új Heroes of the Storm cinematic videóban

|

Alexstrasza találkozása a Shimada család íjászával nem volt egy unalmas parti.

Hirdetés

A BlizzCon 2017 nem múlhat el Cinematic videó nélkül, amiből egyet már le is szállított a Heroes of the Storm csapat. A videó bemutatja a két következő hőst: Alexstraszát, az élet sárkányát, és Hanzo Shimadát, az Overwatch íjász mesterlövészét.

Hirdetés

Elsőre nem tűnik túl kiegyenlített meccsnek, de ne felejtsük el, hogy a Shimada klán évszázadok óta a sárkányok idomításával volt elfoglalva. Hanzo hasznát is veszi ennek a képességének, de inkább nézzétek meg magatok az eseményeket:

A játék több játékmenetbeli fejlesztést is kapni fog a következő hónapokban, amikről láthattok jeleneteket a lenti videóban. A játékmenet trailerben a két új karakterünket is csata közben láthatjátok:

A további BlizzCon hírekért maradjatok velünk itt a GSO-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)