Hirdetés

Heroes and Generals - jelentés a harcmezőről

|

A Reto-Moto kezei között készülő játékban parancsnokok vagy katonák is lehetünk, a második világháború harcmezőin.

Hirdetés

Új előzetest kapott a Heroes and Generals melyben a fejlesztők bemutatják az egyelőre bétafázisban létező játékuk legújabb fejlesztéseit. A Square Enix neve alatt megjelenő második világháborús cím több, mint egy egyszerű FPS: nem csak katonák, hanem parancsnokok is lehetünk, ha úgy tartja úri kedvünk. A parancsolgatáshoz ráadásul még csak PC-re sem lesz szükségünk.

A jövőben úgy vehetünk részt a harcokban, hogy csak elindítunk egy alkalmazást a mobilunkon és már kezünkben is a győzelem lehetősége, anélkül, hogy a szobában kellene a monitor előtt görnyednünk. Egyelőre az alkalmazás még csak tervszinten létezik, jelenleg a böngészőből kell utasításokat adnia azoknak, akik nem maguk szeretnék elvégezni a piszkos munkát. Az elsősorban HC játékosoknak szánt online mókába a casual játékosokat is szeretnék bevonni a jövőben, de ők csak korlátozottabban szólhatnak majd bele a csaták kimenetelébe. A koncepció nagyon érdekesnek tűnik, és folyamatosan fejlődik, ahogy azt a lenti videóban is láthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)