Hirdetés

Heroes V: Hammer of Fate

|

A Heroes V óriási sikere után a Ubisoft úgy döntött, hogy addig üti a vasat, amíg meleg. Méghozzá pörölykalapáccsal. A Hammers of Fate nevű kiegészítő novemberben kerül a boltokba.

Hirdetés


2006. május 23. piros betűs nappal van jelölve a körökre osztott stratégiai játékok rajongói naptárában, hiszen akkor jött ki a Heroes of Might and Magic V. A fejlesztő Nival Entertainment alaposan felturbózta a grafikát, a játékmenetet pedig úgy igazította a 2006-os igényekhez, hogy mégis megtartotta a Heroes III legjobb erényeit.


A Heroes V emellett igazi monumentális darab volt: egy-egy pálya végig vitele borzasztóan sokáig tartott az egyre növekvő nehézségi szint miatt, úgyhogy hosszú heteket, vagy akár hónapokat is eltölthetett vele az az elszánt lélek, aki végi akarta vinni a fő hadjáratot. Persze egyszer mindeni jónak vége szakad, így a Heroes V is lezárult, a rajongók pedig nem tehettek mást, mint hogy tűkön ülve várták a folytatást. Imáik úgy tűnik meghallgatásra találtak, a Nival Entertainment ugyanis novemberre ígéri a Hammers of Fate nevű kiegészítőt.
Az addon leginkább említésre való újdonsága egy új nép megjelenítése: végre-valahára a törpék is tiszteletüket teszik Ashan legelvadultabb régióiban. A Heroes V játszható népe ezzel hétre egészül ki.


A törpéken kívül rengeteg egyéb újdonsággal is fűszerezik a kiegészítőt: többek között új varázslatokat, képességeket, épülettípusokat, varázstárgyakat, egy- és többjátékos pályákat, kapunk, az igazi csemege pedig egy teljes 15 pályás hadjárat. Arról sajnos még nem tudni semmit, hogy az új hadjárat főszereplői vajon a törpék lesznek-e, de valószínűsíthető, hogy igen.


Persze a Nival Entertainment és a Ubisoft is tisztában van vele, hogy egyszer mindennek vége, még egy combos kiegészítőnek is, ezért a játékhoz mellékeltek egy random térkép generátort is, amellyel aztán olyan Heroes pályát csinálsz magadnak, amilyet csak akarsz. Novemberben tehát a Heroes rajongók családtagjai, barátai, barátnői egy jó időre búcsút vehetnek tőlük, mert hogy egy ideig hat lóval sem lehet elvontatni őket a Nival stratégiája elől, az tuti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)