Hirdetés

Heroes of Might and Magic III HD Edition bejelentés - PC-re és mobilra is!

|

Korábban jött a karácsony: bejelentették a Heroes of Might and Magic III - The Restoration of Erathia HD kiadását PC-re, iOS-re és Androidra! Videót is kaptunk.

Hirdetés

Sokunk életében meghatározó élmény volt az 1999-ben megjelent Heroes III. A haverokkal órákon át játszottunk, holott akkortájt még eléggé az általános iskola elején jártunk. Ekkor kaptam első becenevem is, de azt majd inkább egy Late Night Live-ban mondom el.

Több mint tizenöt évvel később a Ubisoft új életet lehel a Heroes of Might and Magic III-ba a január 29-én megjelenő HD kiadással. A lejjebb látható videó megmutatja, hogy pontosan hogy megy a „hádésítás”, az új kiadást játszhatjuk 16:9-es és 16:10-es felbontásban is, a Steamworks támogatásnak köszönhetően pedig bekerült az online multiplayer. A játék PC mellett iOS-es és Androidos táblagépekre is megjelenik érintőképernyőre szabott irányítással. 

A cheatek vajon működni fognak? Arkangyalokat akarok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)