Hirdetés

Heroes of Might & Magic: Kingdoms - ingyenes online játék!

|

A francia Ubisoft egy kellemes meglepetéssel kedveskedik a Heroes széria rajongóinak, mely reklámnak sem utolsó.

Hirdetés

A Heroes of Might Magic: Kingdoms a jól ismert, körökre osztott stratégiai játék ingyenes, online változata, mely leginkább a hazánkban is népszerű Travian-hoz hasonlítható. Fejlesztgetjük, csinosítjuk saját kis településünket, míg végül bevehetetlen erőddé nem varázsoljuk. A megfelelő infrastruktúra kiépítése, a hadsereg felállítása és fenntartása, a hadjáratok, a kereskedelem és a diplomácia mind szerves részét képezik a játékmenetnek.
A hivatalos oldalon csupán regisztrálnotok kell, aztán indulhat is a móka. A cél a szokásos, a szerver elsőségéért folytatott harc.

 

Update: Pardon, figyelmetlenségből kihagytam egy létfontosságú apróságot... a tényleges mókáig még további két-három hónap türelmet kell gyakorolnunk. Mégegyszer elnézést! 

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)