Hirdetés

Jövő héten jön a Heroes of Newerth utolsó nagyobb frissítése

|

A fejlesztők kiadták a játék következő tartalmi csomagjának leírását, ami egyébként az utolsó tartalmi csomag is lesz a veterán MOBA-hoz.

Hirdetés

Annyira nem kell megijedni, mivel a Frostburn Studios ígérete szerint apróbb egyensúlybeli frissítések, és bug javítások jöhetnek még, ha szükséges, de a Heroes of Newerth nagy része változatlan lesz. Az utolsó nagy csomag jövő hét kedden jön.

Hirdetés

Az utolsó frissítés egyébként meglehetősen nagy, és a fejlesztők neveit easter eggként belecsempészi a játékba. Persze emellett a 4.7.3-as patch átdolgozza a vérdíj rendszert, felújít több karaktert, és még a csatateret is finomítja több ponton. Láthatóan az a cél, hogy rendbe rakjanak mindent, ami fontos, és úgy hagyják ott a játékot, hogy sok mindent ne kelljen már csinálni vele.

A Heroes of Newerth röviddel a League of Legends után, 2010-ben jelent meg, és mivel ekkor még nem volt Dota 2, sok Warcraft 3 Dotás ott keresett menedéket. A Dota 2 megjelenése után a cucc hanyatlásnak indult, és az elmúlt években már nem nagyon találta meg a helyét a piacon. Az elsorvadása nem meglepő, de nem kevésbé szomorú a műfaj veteránjai számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)