Hirdetés

Heroes of the Storm 2.0 - húsz hőst kapunk ajándékba

|

Jelentősen kibővíthetjük a Heroes of the Storm-beli hősgyűjteményünket, ehhez pedig mindössze annyit kell tennünk, hogy bejelentkezünk.

Hirdetés

A Heroes of the Storm készítői komoly csinnadrattával indítják újra a 2.0-ás frissítést, ennek kapcsán pedig azokat is szeretnék visszacsábítani, akik régóta nem játszottak a MOBA-jukkal. Így 20 hőst kapunk ajándékba, hogy ne legyünk játszható karakterek híján.

Ehhez pedig mindössze annyit kell tennünk, hogy a frissítés kiadása után - az európai régióban ez április 26-án esedékes -, de még május 22-e előtt bejelentkezünk a játékba. Egész pontosan a Heroes of the Storm új prémium fizetőeszközeiből kapunk pont annyit, hogy megvehessük az egyik ilyen hőscsomagot, amik közül négy, különböző játékstílusokhoz igazodó változatot állított össze a Blizzard, ezekről itt tájékozódhattok.

A csomagokból egyébként hogyha megvásároltatok egyet, a többit lezárja előletek a rendszer, így érdemes megfontolni, melyiket választjátok. Ha viszont ezeket inkább kihagyjátok, mivel Heroes-veteránként a hősgyűjteményünk egyébként is elég terebélyes, a Heroes of the Storm 2.0 rengeteg új kozmetikai cuccai közül is választhattok. Ezekről egy izgalmas bemutatón mesélt a Blizzard, erről itt tudosítottunk, illetve a játék egyik producerével is volt alkalmunk interjút készíteni.

Közületek van, aki a 2.0-ás frissítés miatt tér vissza a HotS-hoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)