Hirdetés

Heroes of the Storm - a Harvardot kidobták a Dormból csalás miatt

|

Az eSport versenyeken nagyon nem szeretik a csalókat, és kemény kézzel bánnak el velük. Így volt ez most is a Blizzard eseményén.

Hirdetés

A Harvard egyetem Amerika legtekintélyesebb oktatási intézménye, aminek története egészen a 17. század közepéig nyúlik vissza. Pontosan 8 amerikai elnök került ki innen, ami több, mint amit bármelyik másik iskola elmondhat magáról. És amúgy a csapatát most rúgták a Heroes of the Dorm-ból.

A Heroes of the Storm éves eseményén egyetemisták küzdenek ösztöndíjért. Erről a versenyről dobták ki a Team Ambush tagjait, akik a Harvardot képviselték. A diszkvalifikáció oka "account sharing", azaz az egyik játékos megosztotta a fiókját egy másik, magas rangú játékossal. A Blizzard azonnal lecsapott, és kivágta a bandát.

"A diákok, akik megosztották a fiókjukat, és a játékosok, akikkel megosztották azokat örökre ki vannak tiltva minden jövőbeli TeSPA versenyről. Ezen felül a csaláshoz használt fiókokra büntetéseket szabunk majd ki."

A Blizzard egyébként is nagyon komolyan bánik a csalókkal, de a Heroes of the Dorm esetében különösen szigorúak, tekintve, hogy itt rengeteg diák a jövőjéért küzd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)