Hirdetés

Heroes of the Storm - jön Ana és Junkrat, valamint egy új pálya is

|

Ismét Overwatch tartalommal bővül a Blizzard MOBA játéka, és egyből két hőst kapunk.

Hirdetés

Kel'Thuzad fagyos megérkezése után hamarosan megint új szereplők lépnek be a Nexusba, és ugyan a legtöbben egy másik párosra tippeltek volna korábban, most kiderült, hogy az Overwatch két karaktere lesz játszható a Heroes of the Storm-ban.

Hirdetés

Még egyik hős képességei sem ismertek, de a Blizzard hero shooterében látottakhoz hasonlóan Ana itt is egy távolról gyógyító healer lesz, Junkrat pedig szintén messziről szórja majd a bombákat ellenfeleire. Ezen kívül jön egy vadonatúj, Volskaya Foundry nevű pálya, ami értelemszerűen az Overwatch-ban lévő Volskaya Industries-en alapul.

Ez pedig nem minden, mert számos egyéb újdonság is érkezik, köztük új skinek és egy meccsek előtti kis mókázás is, ami a Pachimari Mania nevet kapta, a segítségével pedig apró jutalmakat oldhatunk fel. Az újdonságokról itt olvashattok részletesebben.

Hogy tetszik eddig a dolog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)