Hirdetés

Heroes of the Storm - már tesztelhető a következő hős, Anduin Wrynn

|

Beigazolódtak a korábbi szivárgások, valóban Stormwind új királya lesz a játék következő karaktere.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt hallottunk arról, hogy a Heroes of the Storm megkapja majd Anduint. Akkor a fejlesztőcsapat csak annyit reagált, hogy "majd jön, amikor jön". Úgy tűnik, hogy eljött az idő.

Hirdetés

Anduin Wrynn, Varian Wrynn fia, Stormwind jelenlegi királya, és az emberiség történelmének talán legerősebb gyógyítója most megérkezett a Heroes of the Stormba, legalábbis annak PTR szerverére. A végleges megjelenési dátumot egyelőre nem ismerjük.

Anduin egyébként egy távolsági gyógyító, aki inkább használja a fény szent erejét, mint az apjától megörökölt kardot.

A karakter egyébként többnyire célzott és területre ható gyógyításokkal operál. A Trait képessége az egyetlen, ami igazán különleges: használatával az ifjú farkas magához ránthatja csapattársait és megállíthatatlanná teheti őket.

Az Anduint tartalmazó frissítés egyébként több új hőskinézetet és hátast is hoz majd, de még pár hetet várnunk kell a végleges megjelenésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)