Hirdetés

Heroes of the Storm - heteken belül megérkezik Auriel

|

A Heroes of the Storm következő support hőse a remény arkangyala lesz a Diablo univerzumból, az új játszható karakterre pedig már nem is kell sokat várnunk.

Hirdetés

A MOBA játékok egyik nagy kihívása kideríteni, miként lehet izgalmassá tenni egy gyógyító karaktert, a Blizzard legújabb válasza erre a kérdéskörre pedig Auriel, a Heroes of the Storm legújabb támogató karaktere.

Mivel az új hős hamarosan meg is érkezik a játékba, a készítők a fenti trailer mellett fellőtték Auriel saját ismertető oldalát is. Innen megtudhatjuk, hogy a remény arkangyala egy csapattársának sebzéséből szerezhet energiát, amit felhasználva minden körülötte lévő szövetségest gyógyíthat. A minél hatékonyabb energiatöltés érdekében egy crowd control képessége is van, de weboldalon szereplő információk alapján nem sebez túl sokat a Heroes of the Storm új hőse annak ellenére, hogy három alapvető képessége közül kettő támadó jellegű.

Auriel két heroic képessége között azok a support játékosok is megtalálják a nekik valót, akik késve érkeznek meg egy-egy csata helyszínére és azok is, akik soha nem hagyják meghalni csapattársaikat. Ugyanis a Crystal Aegis használatával két másodpercre minden sebzéstől megvédhetünk egy csapattársat, míg a beszédes nevű Resurrect az életerejük felével újraéleszti az egyiküket, igaz csak három másodpercnyi megszakítható varázslás után.

Az új karakter már a jövő héten játszható lesz a Heroes of the Storm tesztszerverein, majd némi további finomhangolás után az éles változatban is megjelenik. A balanszról egyébként egy újabb frissítésben gondoskodtak a fejlesztők a héten, ennek a részleteiről itt tudtok olvasni.

Nektek ki a kedvenc karakteretek a Heroes of the Stormban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)