Hirdetés

Napi büntetés: váratlanul majdnem minden Heroes of the Storm karakternek bajsza nőtt

|

Egyelőre nem tudni miért, de a férfi és a női karakterek arcán is megjelent a szőr, sőt, van aki szakállat is kapott.

Hirdetés

Úgy látszik tegnap valaki azelőtt élesítette a Heroes of the Storm frissítését, hogy megitta volna a kávéját, aminek következtében elég érdekes anomáliák jelentkeztek a PTR-en.

A Redditen hatalmas népszerűségnek örvendenek a képek, amelyeken a karakterek nagy része bajusszal látható. Tracer és Jaina mondjuk elég érdekesen néznek ki körszakállal, de Varyan, Raynor és Illidan egész menők az új arcszőrzettel. Hogy pontosan mi okozta a hibát, azt egyelőre nem tudjuk (valószínűleg valamilyen árnyékolást sikerült túltolni), és a Blizzard sem hajlandó elárulni, ahogy azt sem, mikor tervezik javítani a hibát. Persze simán lehet, hogy ez nem bug, hanem feature, és mostantól mindenki így néz majd ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)