Hirdetés

Heroes of the Storm bétakulcsok a legnagyobb Blizzard-rajongóknak!

|

Szóval kaptunk a Blizzardtól sok-sok Heroes of the Storm bétakulcsot. Viszont nem adjuk ám csak úgy oda. Csak a legjobbaknak jár a HotS béta.

Hirdetés

A GameStar mémpályázatoknak útközben vége szakadt, de úgy gondoltuk, hogy most felelevenítjük ezt a hagyományt, hogy a legjobbaknak kiosszunk pár Heroes of the Storm bétakulcsot. Persze nem csak mémet lehet csinálni.

A helyzet nagyon egyszerű. Ha szeretnéd a most kiosztásra kerülő Heroes of the Strom bétakulcs egyikét (később persze lesz még bőven), akkor nem kell mást tenned, mint bebizonyítani, hogy te vagy a legnagyobb Blizzard-rajongó Timbuktutól Azeroth-ig. Hogy mit kell ehhez tenned?

Ezt lényegében rád bízzuk. Küldesz egy képet a szanaszét-pimpelt Diablo vagy World of Warcraft karakteredről? Remek. Csinálsz egy fotót az évek alatt nevetségesen nagyra hízó Bilizzard-játék gyűjteményedről? Parádé. Mutatsz valami szépet az eddigi Hearthstone karrieredből? Csodás. Megosztasz velünk valamit a Heroes of the Stormos élményeidből? Juhhéé! Rajzolsz nekünk valami szépet MS Paintben? Imádunk. Ezeknél lényegesen kreatívabb vagy? Tutira tied az egyik Heroes of the Storm bétakulcs. 

Ennyire egyszerű a dolog, úgyhogy tessék szépen megtornáztatni az agyatokat és csurig tölteni csodával a gamestarmeme@gamestar.hu postaládáját. Erre egészen 2015.01.24. 17:00-ig van időtök, utána a legjobbaknak kiosztjuk a megérdemelt jutalmát. Mondjuk a legjobb ötvennek.

Nem kell aggódni, bőven van még nálunk Heroes of the Storm bétakulcs, amiket egy kicsit később fogunk szétosztani köztetek. A regisztráció a Battle.neten keresztül zajlik, de egy igazi Blizzard-rajongónak ezt valószínűleg nem kell magyarázni. Ugye?!

Sok sikert, jó munkát és - remélhetőleg - kellemes bétázást kívánunk.

A fenti képet elkészítő kollégának letöröltük a gépéről a Paintet és golyósra cseréltük az egerét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)