Hirdetés

Heroes of the Storm - ingyen Kerrigan és Succubus skin a GameStar olvasóinak!

|

A Gigabyte és a GameStar közös játékában az első 1000 igénylő megkapja a Heroes of the Stormban játszható hőst és annak egyik kinézetét, teljesen ingyen. Siessetek!

Hirdetés

A Heroes of the Storm egyik legjobb assassin karaktere Kerrigan, a StarCraft II (anti-)hősnője, aki egymaga irányítja a teljes Zerg fajt. A Blizzard MOBA-jában egy halálos ellenfél, aki pillanatok alatt képes széttépni áldozatait.

A Gigabyte és a GameStar közös játékában, ha megvásároltad vagy megvásárolod a legfrissebb, 2015/10-es GameStar magazint, elviheted az egyik kódot az 1000-ből, mely garantálja neked az ingyen Kerrigan karaktertt és a Succubus Kerrigan kinézetet. A GS Plus főoldalán, a teljes játéknál kérhetitek a kódot, és ha benne vagytok az első 1000-ben, a Battle.net oldalán, az Add a Game Key gombra kattintva aktiválhatjátok azt.

A Blizzard és a Gigabyte egy másik nyereményjátékot is meghirdettek, melyre a promócióban résztvevő alaplapok szériaszámával regisztrálhattok, hogy nyerhessetek Gigabyte alaplapokat, egereket, fejhallgatókat, valamint Heroes of the Storm skineket és hősöket. Az akció december 31-ig tart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)