Hirdetés

Gamescom 2015 - jöhetne egy Warcraft III ihlette játékmód a Heroes of the Storm-ba?

|

Rengeteg lehetőség van még a Blizzard MOBA játékában, és tudják ezt a fejlesztők is. Egyelőre nem ígérnek semmit, de már vannak ötleteik.

Hirdetés

A Blizzard elmondta, hogy egyáltalán nem bánnák, ha a Heroes of the Storm eszközeivel a nagy elődben látott játékmenetet feltámaszthatnák. Lehet, hogy belefutunk majd RTS megoldásokba a MOBA-ban.

Amikor a Blizzardos Dustin Browdert megkérdezték, hogy van-e bármi remény arra, hogy egy sztori módot, vagy bármilyen Warcraft III RTS-hez hasonló módot lássunk, a fejlesztő reményteli válasszal szolgált: “Igen! Határozottan gondolkodtunk már a dolgon. Éppen nem dolgozunk ilyesmin, de az ötlet nagyon jó.”

“Nagyon szeretnénk megcsinálni. Megvannak az eszközök, a technológia, és egy csapat, akik imádnának ilyen tartalmakon dolgozni. Nagyon gyakran hallottam a kollégákat erről tárgyalni. Senki nem kódol ilyesmit éppen. Nem akarom, hogy ígéretnek vegyétek, ez nem lesz a közeljövőben. Viszont ez olyasmi, amivel nagyon szeretnénk foglalkozni.”

Ennél több se kell az izgalomhoz. A Blizzard egyébként is folyamatosan jelentkezik új tartalmakkal a Heroes of the Storm-hoz, mint ahogy azt a gamescom bejelentésekből is láthattátok. Jöhetne valami RTS vonal is, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)