Hirdetés

BlizzCon 2014 - Heroes of the Storm béta és egy új büntetés

|

A BlizzConon természetesen a Blizzard MOBA-ja, a Heroes of the Storm is fontos szerepet tölt be. A fejlesztők szerint túl sok a leaver, de mostantól kétszer is meggondolják majd, hogy kilépnek-e.

Hirdetés

Aki játszott már bármelyik MOBA-val, az tudja, hogy nincs is annál idegesítőbb, mint amikor az ellenfél vagy a saját csapattársunk idő előtt kilép. Ezekben az esetekben vagy kikapunk, vagy épp nagyon vezetünk, de az úgynevezett leaverek miatt nem tudjuk kiélvezni a játékot.

Ezzel sajnos számolniuk kell a fejlesztőknek, tökéletes megoldás azonban nincs, mindenki máshogy próbálja meg maradásra bírni a játékosokat. Dustin Browder, a Heroes of the Storm rendezője tegnap elmondta, hogy mostantól büntetni fogják azokat, akik idő előtt kilépnek a meccsekből.

Akárcsak a Dota 2-ben, itt is megjelölik majd azokat a felhasználókat, akik ilyesmire vetemednek, bizonyos számú kilépés után pedig egy másik matchmaking kalapba rakják őket, olyanba, ahol csak leaverek vannak. Természetesen nem az első rage quit után kerülünk össze a problémás játékosokkal, de amíg le nem játszunk bizonyos számú meccset probléma nélkül, nem kerülhetünk vissza a rendes játékosok közé.

A szerencsés kiválasztottak immáron nyolc hónapja játszhatják a Heroes of the Storm alfa állapotú tesztverzióját, és nemsokára nagyobb közönséget is beenged a Blizzard, amint megindul a zárt bétateszt 2015. január 15-én. Ahhoz, hogy ebben ti is részt vehessetek, nem kell mást tennetek, mint a Battle.net fiókotokban jelezni érdeklődéseteket a játék iránt. A zárt bétában új hősök, csataterek, és még a ranked mód is tesztelhető lesz. Várós?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)