Hirdetés

Heroes of the Storm - a megújult ranked mellé új hősök és skinek érkeznek

|

Tartalmas frissítések érkeznek hamarosan a Heroes of the Stormba. Új hősök, skinek, meglovagolható állatkák, valamint új szisztémával indul útjára a ranked.

Hirdetés

Már idejekorán lelepleződött a Blizzard játékának két új hőse. Chromie és Medivh. Ez a két Warcraft figura látogat el a Heroes of the Storm világába. Medivh egy távolsági Specialist, aki természetfölötti erejével a hadszíntér befolyásolásával szerez előnyt csapattársainak, és nehezíti meg ellenségei dolgát. Képes teleportkapukat létrehozni, amiket csapattársaival együtt igénybe vehet, és sebezhetetlen hollóvá változhat. Medivh június 14-e hetében lesz elérhető.

Chromie lesz a korábban érkező Warcraft karakter, kinek cukisága ne tévesszen meg senkit, a távolsági Assassin csapdába ejti ellenségeit, majd messziről iktatja ki őket. Timewalker tulajdonságának hála ő egy szinttel előbb oldhat ki képességeket, mint a csapat többi tagja. A május 17-e hetében debütáló hősről a hivatalos bemutató videót lentebb láthatjátok.

A ranked meccsek rendszerében is változások várhatóak. A június 14-én érkező frissítés hét ligába osztja a játékosokat: Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Master és Grand Masters. Mindegyik liga öt darab osztályból áll. Az ötödik osztályból küzdhetjük fel magunkat az elsőbe. Minden szezon elején a játékosoknak 10 meccsen kell részt venniük, hogy a játék besorolja őket valamelyik ligába. Ezután rank pontokat nyernek vagy buknak minden egyes ranked meccs lejátszása után, attól függően győznek-e, vagy vesztenek.

A magasabb ligába vagy osztályba való feljutáshoz Promotion Match-et kell lejátszani, de lehetőség lesz az is, hogy megakadályozzuk, hogy lecsúszunk a ranglétrán. Folyamatos vesztések után egy Demotion Match megnyerésével tarthatjuk meg rangunk. Csak egy ligában lévő játékosok tudnak majd a ranked meccs sorába beállni. Továbbá a lenémított játékosok nem állhatnak be a sorba, hisz az ilyen játékok esetében létfontosságú a kommunikáció.


Mind ezek mellett új skinek is érkeznek. Tyrande megkapja az Eagle Eye Tyrande kinézetet, Nova pedig felöltheti az Overwatch mesterlövészének, Widowmakernek külsejét. Az új hátasok között érkezik Elemental Wolf és Hell Billie.

Nektek hogy tetszenek az új tartalmak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)