Hirdetés

Heroes of the Storm - még Deathwing is beszállhat a harcba

|

Érdekes dolgot talált egy adatbányász a hamarosan megjelenő Alexstrasza hangfájljai között.

Hirdetés

A BlizzConon kiderült, hogy a közeljövőben két új hőssel is bővül a Blizzard MOBA játéka: egyikük az Overwatch-ból ismert Hanzo, a másik pedig a Warcraft univerzum sárkánya, Alexstrasza, akinek az egyik játékbeli szövege egy újabb karakterre utalhat.

Hirdetés

A bran76765 nevű redditező ásta bele magát jobban a játék fájljaiba, ahol rábukkant az alább is látható hosszú listára, és úgy tűnik, hogy Alexstraszának van egy szövege, ami Neltharionhoz kapcsolódik. Neltharion pedig Deathwing valódi neve, így elképzelhető, hogy a Warcraft óriási és nem túl barátságos sárkánya is helyet kap majd a Nexusban.

Azt már tudjuk, hogy Alexstrasza után Hanzo következik, de nem lepődnénk meg, ha a Blizzard valóban behozná a fekete sárkányt, hisz a rajongók már régóta szeretnék a játékban látni.

Ti örülnétek annak, ha Deathwing is játszható lenne a Heroes of the Stormban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)