Hirdetés

Heroes of the Storm - új hőssel és egy új térképpel jön az első Warcraft esemény

|

Egy ismerős helyszínre fogunk visszatérni, ahol az Alliance és a Horde seregei küzdenek majd a végtelenségig.

Hirdetés

Tegnap este egy élő adásban rántotta le a leplet a Blizzard a Heroes of the Storm következő tartalmi csomagjáról és az ahhoz kötődő eseményről. Az Echoes of Alterac meghozza a játék első Warcraft-témájú pályáját, az Alterac Pass-t, ami sok WoW-játékos szemébe könnyeket fog csalni.

Hirdetés

A jövő héten érkező frissítés darabjai szakaszokban vállnak majd elérhetővé. Az első bekerülő újdonság az új hős lesz, Yrel, aki a World of Warcraft: Warlords of Draenor egyik legfontosabb szereplője volt. A draenei harcos itt is a frontvonalban fogja otthon érezni magát, és egyik talentjével még egy WoW PVP-s rémséget is felelevenít. Bemutatkozik Ms. Bubi Hs:

Yrel június 12-én esedékes debütálása után egy hetet kell majd várnunk az új csatatér, Alterac Pass bekerülésére. Egy közepes méretű, 3 ösvényes térképet kapunk, ami a hatalmas, jeges Mountain Giant bossok és Gnoll táborok mellett több új mechanikát is rejt. A főépület itt nem is annyira épület: a 2 oldal 1-1 főellenséget kapott, akik visszaütnek a támadóknak.

Az új pálya és hős mellett bekerülnek új hőskinézetek is, melyek a horda és a szövetség színeibe öltöztetik a már meglévő karaktereket. Sajnos ezek nem lesznek ingyen, ahogy az új hátasok páncélozott verziói sem.

Azért nem maradunk teljesen ajándékok nélkül: az esemény indulása után több új küldetés is bekerül, melyek teljesítéséért egy Warcraft loot ládát, Warcraft ikonokat és zászlókat, illetve új mountokat is kaphatunk. A küldetések leírását megtaláljátok az esemény hivatalos oldalán.

Yrel és Alterac Pass már kipróbálhatóak a Heroes of the Storm PTR szerverein. Tegnap este futottam pár kört az új csatatéren; remélhetőleg megjelenésig még finomítanak a pályán feloldható lovasságon, mert tegnap a 7 meccsből ötöt megnyert az a csapat, amelyik elfoglalta az első lovas tábort.

Hamarosan érdemes lesz visszatérni a játékhoz. Amíg az új tartalmat várjuk írjátok meg, hogy melyik a kedvenc frakciótok, és hogy miért pont az Alliance.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)