Hirdetés

Heroes of the Storm - hamarosan egy protoss hőssel bővül a felhozatal

|

Idén húsz éves a Blizzard legendás stratégiai játéka, így magától értetődő volt, hogy a StarCraft univerzumából érkezik a következő karakter.

Hirdetés

Mostanra már rengeteg hős közül válogathatunk a Heroes of the Stormban, ráadásul elég gyakran száll be új harcos a Nexusban dúló állandó csatába. A fejlesztők nemrég bemutatták a legújabb karaktert, aki nem ismeretlen arc a StarCraft rajongói számára.

Hirdetés

Fenix már az első StarCraftban is feltűnt, és a StarCraft II: Legacy of the Voidban is fontos szerepet játszott, ráadásul co-op parancsnokként is bekerült már a játékba. Nemsokára pedig már a Heroes of the Storm csatatereire is megérkezik a legendás protoss hős. Pontos részleteket még nem kaptunk Fenixről, így egyelőre csak annyi biztos, hogy ő lesz a játék következő karaktere.

Szerintetek mi lesz Fenix kasztja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)