Hirdetés

Heroes of the Storm - újabb StarCraft-karakter csatlakozik

|

A Blizzard egy hangulatos teaser kíséretében jelentette be, hogy tovább bővül a Heroes of the Storm egyébként is széles palettája.

Hirdetés

Még valamikor a nyáron szivárgott ki egy lista Redditen arról, hogy milyen hősökkel bővül a Heroes of the Storm. A szivárogtató akkor megjósolta, hogy Ana, Junkrat, Kel'thuzad, Garrosh, Stukov és Alexstrasza is csatlakoznak majd a Nexus hőseihez, a listán azonban Firebat is szerepelt, a BlizzConon azonban hiába vártuk a bejelentést.

Hirdetés

De a jelek szerint mindössze annyi történt, hogy a Blizzard nem akarta egyszerre ellőni az összes puskaport, tegnap ugyanis végre befutott a Heroes of the Storm legújabb trailere, amiben Blaze kapta a főszerepet. Blaze egy veterán Firebat, így a StarCraft rajongóknak valószínűleg nem kell elmagyarázni, miben is jeleskedik majd az új fiú. A terranok páncélos gyalogosa két brutális lángszóróval van felszerelve, így pillanatok alatt tűzbe borít bármit. Ez várhatóan a Heroes of the Stormban sem lesz másként, úgyhogy nem lennénk meglepve, ha új királya lenne az AoE sebzésnek.

Ti kit látnátok szívesen még a Heroes of the Stormban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)