Hirdetés

Heroes of the Storm - Azerothért harcolunk az új esemény során

|

Egy újabb küldetés kezdődik jövő héten a Heroesban, aminek teljesítéséért egy World of Warcraft hátast is kaphatunk.

Hirdetés

A Heroes of the Storm egyre több karakterrel bővül mostanában, és bár tény, hogy ezek jelentős része Warcraft szereplő volt, ezt most annyira nem bánjuk.

Jövő hét szerdától indul a küldetés, amiben az a feladatunk, hogy legalább 1 vagy több barátunkkal az oldalunkon játszunk meccseket Warcraft hősöket irányítva. Társainknak nem kötelező Warcraft karaktert használniuk, de csak akkor fogunk tudni haladni a küldetéssel, ha mi ilyen hőst választottál.

A 15 meccs teljesítése után a játékos nyereménye egy 10 napos Stimpack és egy Flames of Judgement Charger lesz. A Heroes küldetés után a World of Warcraftban is jár majd jutalom, mégpedig egy Primal Flamesaber Mount.

Az esemény jövő hét szerdán indul, valószínűleg az új frissítés érkezésével. A patch egyébként rengeteg kozmetikai tartalmat, és Luciót is tartalmazza majd.

A For Azeroth esemény március 15-ig tart, így sietni nem kell. Azért le ne maradjatok róla, lévén az esemény alatt megszerezhető hátasokat máshogy nem lehet majd beszerezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)