Hirdetés

Heroes of the Storm - ismerd meg Genji képességeit

|

Hamarosan megérkezik a Heroes of the Storm negyedik hőse, akit az Overwatchból vesz át a csapat. Genji képességeit most videóban mutatják be.

Hirdetés

Szerdán többek között profik bemutató meccsével érkezik meg a Heroes of the Storm 2.0, a fejlődési rendszert átdolgozó frissítéssel együtt pedig minden bizonnyal bekerülnek a legújabb, az Overwatch által ihletett tartalmak is. Erre készülve befutott Genji hivatalos hősbemutatója is.

Ebben ahogy megszokhattuk, nem csak Hanzo öccsének háttértörténetét ismerhetjük meg, hanem alaposan megnézhetjük, hogyan működnek az egyes képességei, köztük az Overwatchban is kisebb javításra szoruló Dragon Blade. Némelyik esetben egy-egy képesség gyengeségeire is rámutatnak, hogy ezek miatt minél ritkábban süljünk fel a csatatéren.

A Heroes of the Storm legújabb assassinját egyébként mi is kipróbálhattuk korábban, így a gondosan összeállított példák mellett éles helyzetben felvett mozzanatokon keresztül is megnézhetitek összeállításunkban, milyen Genji és az új pálya.

Ti beveszitek Genjit is a repertoárotokba, vagy inkább más hősöket preferáltok ebben a szerepkörben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)