Hirdetés

Heroes of the Storm - bemutatkozik Gul'dan

|

Hamarosan újabb hőssel bővül a Heroes of the Storm felhozatala, most videón nézhetjük meg, mit tud Gul'dan.

Hirdetés

A Blizzard néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy a Gul'dan és Auriel is csatlakoznak a Heroes of the Storm folyamatosan bővülő szereplőgárdájához.

Habár megjelenési dátumot még mindig nem osztott meg a Blizzard, a legújabb Hero Spotlight videóban megismerhetjük a Warcraftból ismerős Gul'dan történetét és képességeit. A karakter legfőbb jellemzője, hogy nem regenerál manát, hanem a HP-ja feláldozásával tudja visszatölteni. Persze ez talán nem olyan nagy para, hiszen az egyik képessége az, hogy három másodpercig elszívja az ellenfél HP-ját, szóval a kettő talán majd kiegyensúlyozza egymást játék közben.

Gul'dan egészen július 11-ig elérhető a Public Test Realmön azoknak, akik éppen tesztelik a legújabb patchet. Ti mit gondoltok? Kipróbáljátok majd a karaktert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)