Hirdetés

Heroes of the Storm - átgyúrják a Hanamura pályát

|

A játékosok még mindig nem elégedettek az Overwatch-os térképpel, ezért a Blizzard ideiglenesen kiveszi és átalakítja azt.

Hirdetés

A Hanamura áprilisban érkezett meg a Nexusba, de hamar kiderült, hogy nem lesz a játékosok kedvence, ugyanis a megjelenés utáni hónapokban elárasztották a netet a pályára panaszkodó bejegyzések, ezért a fejlesztők most úgy döntöttek, hogy kipofozzák egy kicsit a pályát.

Hirdetés

A legtöbb embernek az volt a problémája a térképpel, hogy nagyon eltért a többitől, és nem volt egyértelmű, hogy mi is pontosan a feladat rajta, illetve az bizonyult a legjobb taktikának, ha a játékosok ignorálták a payloadot és szimplán csak támadták az ellenfél épületeit. A Blizzard meghallgatta a kéréseket, alakított ezt-azt a pályán, de az eredmény még mindig nem lett az igazi. Azonban ma a játék vezető dizájnere, Travis McGeathy bejelentette, hogy a Hanamura ideiglenesen kikerül a battleground rotationből, hogy a csapat orvosolhassa a hibákat.

Szerintetek is problémás volt a Hanamura pálya?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)