Hirdetés

Heroes of the Storm - Hanzo és Alexstrasza is választható lesz hamarosan?

|

A jelek szerint előfordulhat, hogy az Overwatch íjásza és a Warcraft univerzum sárkánya is beszáll a Nexusban folyó küzdelembe.

Hirdetés

A rajongók nem panaszkodhatnak, mert viszonylag gyakran érkezik új hős a Blizzard MOBA játékába, legutóbb például a legendás Kel'Thuzad tette tiszteletét a csatatéren. Azonban a stúdiónak még mindig rengeteg olyan karaktere van, aki elférne a Heroes of the Storm-ban, és most lehet, hogy megvan a következő két hős kiléte.

Hirdetés

Egy sasszemű Reddit felhasználó, Spellethur érdekes dolgot talált a Blizzard Kel'Thuzadról szóló videójában, amiben rövid ideig láthatunk egy, a hősről szóló prezentációt. Ez önmagában még nem lenne érdekes, de a kivetített kép bal oldalán látható egy menü, amiben kissé mosottasan ugyan, de kivehetők a Hanzo és Alexstrasza szavak.

Az Overwatch sokak által gyűlölt karakterét könnyen el tudjuk képzelni Heroes of the Storm hősként, azonban a Warcraft vörös sárkányainak vezetője igazi különlegesség volna a játékban, főleg ha nem humanoid formában jelenne meg a harcmezőn, mint például Chromie.

Szerintetek tényleg feltűnhet a két karakter a játékban, vagy egészen mást jelentenek a prezentációban látottak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)