Hirdetés

Heroes of the Storm - holnap indul a nyílt béta?

|

A Blizzard holnap bejelent valamit, amire „nem vagyunk felkészülve”. Lehet, hogy a tervezett karbantartás után elindul a Heroes of the Storm nyílt béta?

Hirdetés

Jannuár 13-án indult a Heroes of the Storm zárt bétatesztje, melyben többek között azok is részt vehettek, akik megvásárolták a GameStar előző számát.

Hamarosan viszont már nem lesz szükség kódra: a Blizzard közzétett egy nagyon homályos képet, amin egy kék valami és két fehér valami látható. A kék lehet a játék logója, a két másik folt pedig az Open Beta felirat, vagy egy új karaktert jelentenek be (aki, bár a „You are not prepared” Illidanhoz kötődik, nem ő lesz, hiszen a WoW-ból ismert karakter már játszható a HotS-ban), de egyelőre mi is még csak találgatni tudunk.

A karbantartás holnap délelőtt 11-kor ér véget, a bejelentést is ekkorra várhatjuk. Jöhetnek a tippek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)