Hirdetés

Heroes of the Storm - már tesztelhető a játékmenetet átalakító frissítés

|

Hamarosan elég méretes javítás érkezik, amivel számos játékmechanika megváltozik.

Hirdetés

Az új hősök és egyéb újdonságok bevezetése mellett a Blizzard folyamatosan igyekszik fejleszteni a játékon is, hogy a MOBA-rajongóknak a lehető legjobb élményben legyen részük. A legújabb patch is rengeteg olyan változtatást tartalmaz, amelyek élvezhetőbbé teszik a játékmenetet.

Hirdetés

Felkerültek PTR-re a következő patch újdonságai, tehát már lehet tesztelgetni az új, végtelen mennyiségű lövedékkel rendelkező tornyokat, valamint a megújult stealth-mechanikát. Mostantól könnyebb lesz kiszúrni a láthatatlanul lopakodó hősöket, de kompenzálásként erősödnek egy kicsit ezek a karakterek. Emellett az új kameraállásnak köszönhetően jobban belátható lesz a csatatér, és az életerőt visszatöltő gömbök is semlegesek lesznek, tehát bárki felszedheti azokat.

A különleges tesztidőszak három hétig fog tartani, így a játékosoknak bőven lesz idejük próbálgatni az újdonságokat, mielőtt élesítené azokat a Blizzard.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)