Hirdetés

Heroes of the Storm - új videón Junkrat és a halloweeni újdonságok

|

Halloween alkalmából idén is mókás kozmetikai cuccok kerülnek a Heroes of the Stormba, ezekkel együtt pedig Junkrat játékbeli kinézeteit is megmutatta a Blizzard.

Hirdetés

A Heroes of the Storm új karaktereit továbbra is elsősorban az Overwatch hősei adják, a nemrég bekerült Ana mellé a vele együtt bejelentett Junkrat is hamarosan megérkezik. A fejlesztők által közzétett legújabb videóban nem csak az új karakter, hanem számos új skin is látható.

Hirdetés

Ahogy azt időről időre tenni szokta a Heroes of the Storm csapata, ismét kiadtak egy rövid montázst az épp fejlesztés alatt álló dolgokról, ebben pedig Junkrat alap kinézete és annak színvariációi mellett egy Diablo-ihletésű skint is megleshettük. Emellett némi ízelítőt kaptunk az idei Hallow's End kapcsán kiadásra kerülő karakterkülsőkből, amikből kap egyet-egyet Valeera, Cho'Gall, Greymane, Gazlowe, Brightwing, Chromie és Murky is. Érkeznek új tematikus hátasok és sprayk is, amiket szintén megmutat a Blizz az alábbi videóban.

Az idei Hallow's End esemény október 17-én indul.

Nektek melyik új skin tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)