Hirdetés

Heroes of the Storm karaktert kapnak a StarCraft II: Legacy of the Void elővásárlói

|

Azok, akik előre megvették a StarCraft II: Legacy of the Void játékot, korábban oldhatják fel a legújabb Heroes of the Storm karaktert, és ingyen játszhatnak vele.

Hirdetés

Az új hős, Artanis hivatalosan csak október 27-én válik elérhetővé, de a  StarCraft II: Legacy of the Void elővásárlóinak nem kell eddig várni: ők már tegnap óta játszhatnak vele.

Az karakter emellett mindenki számára ingyenesen megszerezhető lesz, aki a StarCraft II: Legacy of the Void bármelyik kiadását megvásárolta. Ez azért kedves megoldás, meg kell hagyni. Aki digitálisan vette meg a játékot, annak nincs más teendője, de aki dobozosan, annak fel kell vennie a kapcsolatot a terméktámogatással. A Blizzard lerántotta a leplet továbbá egy képregényről is, mely szintén a Protoss vezetőt helyezi a középpontba.

A StarCraft II trilógia utolsó fejezetét jelentő Legacy of the Void november 10-én fog megjelenni. A játék gyűjtői verziója szintén tartogat érdekességeket a Heroes of the Storm rajongók számára, de a többi Blizzard cím kedvelőjének is jut benne ajándék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)