Hirdetés

Heroes of the Storm - Koreában fut a hétvégi verseny

|

A most hétvége izgalmas lesz a Heroes of the Storm rajongói számára. Az eSport kultúra szívében küzdenek majd meg a legjobb csapatok.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban a világ minden pontján küzdöttek profi Heroes of the Storm csapatok a tavaszi döntőbe való jutásért. Mára már csak 12-en maradtak 8 régióból, és nekik a hétvégén be kell bizonyítaniuk, hogy helyük van a színpadon.

Az már biztos, hogy a Spring Championship 500 000 dolláros nyereményalapjából egy szeletet már mindenki hazavisz, de a konfettiért és az ünneplésért (és amúgy még 150 000 dollárért) már megéri kiharcolni az első helyet.

Ma hajnalban indultak az első meccsek, melyeket Szöulból, Koreából közvetítenek. Ez számunkra azért szerencsétlen picit mert szombaton illetve vasárnap is hajnali 4-kor folytatódik a móka. Azoknak, akik nem bírnának felkelni (vagy addig fenn maradni) akkor, a Blizzard csatornáján folyamatosan adják az ismétléseket az egész hétvégén.

Watch live video from Heroes of the Storm on www.twitch.tv

A csapatokról és a részletes szabályokról a Heroes of the Storm hivatalos oldalán olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)